Wyniki wyszukiwania dla frazy: opinion

Liczba znalezionych wiadomości: 16

  • 2012-08-10 | Komentarze: 0

    40-ta wyjątkowa edycja targów EMBALLAGE 2012

    40-ta edycja Międzynarodowych Targów Opakowań odbędzie się w dniach od 19 do 22 listopada 2012 w Centrum Ekspozycyjnym Paris Nord Villepinte pod Paryżem. Organizatorzy spodziewają się 89 000 gości oraz 1 300 wystawców (w tym 48% z zagranicy), którzy zaprezentują kompleksową ofertę maszyn pakujących, urządzeń do znakowania i nanoszenia kodów, urządzeń drukujących, a także produktów końcowych.

  • 2009-07-07 | Komentarze: 0

    Samoprzylepne tkaniny dekoracyjne

    Wiodący producent drukowanych rozwiązań reklamowych - firma Opinion z Gliwic - zaproponowała swoim klientom nowy produkt z segmentu reklamy indoor. Dzięki unikalnej na skalę Polski technologii druku na samoprzylepnych tkaninach szlachetne tekstylia zyskały nowe zastosowania.

  • 2009-06-16 | Komentarze: 0

    Największa siatka w mieście

    W Poznaniu na budynku przy Rondzie Kaponiera zawisła wielkoformatowa siatka o powierzchni 714 m2.

  • 2007-06-22 | Komentarze: 0

    Polski Pawilon na targach FESPA 2007

    Po raz pierwszy polscy wystawcy zaprezentowali się tak wyraźnie na berlińskich targach FESPA 2007 w formie Polskiego Pawilonu.

  • 2007-06-19 | Komentarze: 0

    Opinion na targach FESPA

    Firma Opinion zaprezentowała swoją ofertę na targach FESPA, które odbyły się w dniach 5–9 czerwca 2007. Zorganizowana w Berlinie impreza byłą największym w historii wydarzeniem branży sitodruku i druku cyfrowego.

  • 2007-05-22 | Komentarze: 0

    Polskie firmy na targach FESPA 2007

    Podczas odbywających się od 5 do 9 czerwca w Berlinie targach FESPA 2007 polskie firmy prezentować będą swoje produkty i usługi na wspólnym stoisku G220, G340, G350 w hali 3.1. Pomysłodawcą i organizatorem tego przedsięwzięcia jest Polskie Stowarzyszenie Sitodruku i Druku Cyfrowego.

  • 2007-02-20 | Komentarze: 0

    Opinion operowo

    Firma Opinion wykorzystała możliwości druku cyfrowego do produkcji scenografii operowych.Wielkoformatowa drukarnia cyfrowa Opinion z Gliwic wykonała scenografię dla Opery Śląskiej w Bytomiu. Realizacja obejmowała wykonanie trzech plansz wiszących i jednej umieszczonej na podłodze.

  • 2006-12-07 | Komentarze: 0

    Opinion na 60 urodziny Nadrenii Północnej-Westfalii.

    Wielkoformatowa drukarnia cyfrowa Opinion przygotowała wydruki na obchody 60 urodzin Nadrenii Północnej-Westfalii. Wydruki cyfrowe ozdobiły wszystkie sceny, na których odbywały się koncerty. Programy poszczególnych imprez i mapy, które zawisły w miejscach odbywania się uroczystości również zostały wykonane przez Opinion. Dodatkowo nad wybrzeżu Renu zostały umieszczone banery zawierające logo Nadrenii Północnej-Westfalii i sponsorów uroczystości.

  • 2006-11-08 | Komentarze: 0

    Opinion dla LUKAS Banku.

    W rozpoczętej 2 października kampanii karty kredytowej Maxima PLUS LUKAS Banku, drukarnia cyfrowa Opinion z Gliwic zapewniła wsparcie kampanii oklejając witryny placówek bankowych. Przedsięwzięcie to obejmowało wyklejenie 123 oddziałów LUKAS Banku oraz 89 centrów kredytowych zlokalizowanych na terenie całego kraju. Format wydruku dostosowywany był indywidualnie dla każdej placówki. Łączna powierzchnia wszystkich wydruków wykonanych na folii monomerycznej błyszczącej to 755 m2. Oklejenie wszystkich placówek zostało wykonane w zaledwie 3 dni!

  • 2006-11-06 | Komentarze: 0

    Opinion rozszerza gamę produktów.

    W cyfrowej drukarni wielkoformatowej Opinion zainstalowano nowego Vutka PressVu UV 320/400 umożliwiającego wydruk na podłożach płaskich. Maszyna zakupiona przez gliwicką drukarnię umożliwia druk bezpośrednio na takich podłożach jak płyty PCV, PP, PS i PMMA, tektura, kapa, szkło, metal, drewno, okleina oraz tapeta.

Strona 1 z 2
 1  2   następna »